DRUM.bg

Новини

Звездите съветват кога да се подстригваме

Звездите съветват кога да се подстригваме
юни 01
23:29 2015

Подстригването на косата е нещо много важно, не само за нейния вид и състояние, а за цялостното състояние на организма. Луната е неразривно свързана със съдбата ни през целия живот. Астролозите съветват кои дни са подходящи за подстригване според лунния ден:

5-ти лунен ден – удачен е за подстригване, може да предизвика материални и финансови печалби.

8-ми лунен ден – много благоприятен за подстригване. Привлича към човека здраве, дълголетие, повишаване на социалния статус, финансови печалби, приятелства.

11-и лунен ден – подходящ ден за подстригване. Изострят се интуицията, способностите за прозрения, съобразителността и бързото мислене.

13-и лунен ден – подстригвайте се и ще се чувствате много привлекателни, тонизирани. Подстригването на този ден привлича щастие, късмет.

14-и лунен ден – благоприятен. Подстригването привлича успехи в професионалната област, повишаване на финансовите приходи. Подобряват се отношенията с по-висшестоящите в служебната йерархия.

19-и лунен ден – подстригвайте се. Според тибетските насоки ако се подстригвате винаги на този ден, можете да удължите живота си.

21-и лунен ден – добър ден за подстригване. Привличат се радост, късмет, енергичност, печели се вниманието на околните в положителен смисъл.

22-и лунен ден – можете да се подстригвате, ако не сте предразположени към напълняване. В противен случай – избягвайте да пипате косата, защото вероятно е да напълнеете.

23-и лунен ден – много благоприятен. Привлича здраве, подобрява се тенът, а енергията се усилва.

26-лунен ден – много подходящ ден за подстригване и правене на нови прически. Повишават се жизнените сили, подобрява се настроението, възниква усещане за пълно щастие.

27-и лунен ден – подстригвайте се. Всичко ще е наред, дори ще забравите някои неприятности. Просто ще се чувствате щастливи.

28-и лунен ден – подстригвайте се. Продължава тенденцията от 27-ми ден. На следващо място, преди да отидете на фризьор е хубаво да знаете, че човекът, който ви подстригва, променя вашето биополе. Избирайте жизнерадостен и енергичен майстор, тогава животът ви ще се промени към по-добро. Колкото по-възрастен е фризьорът или бръснарят, толкова по-силно е неговото влияние. Ако сте щастливи и не желаете да променяте сегашното си положение, по-добре седнете при по-млад.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook