DRUM.bg

Новини

Жени, научете тези 6 неща от мъжете

Жени, научете тези 6 неща от мъжете
май 23
11:29 2015

Двата пола са много еднакви, а същевременно доста различни. Разликата се състои най-вече във възприемането на случки, събития и ситуации, както и тяхното хиперболизиране от страна на жените. Всеизвестно е, че жените са много по-емоционални от мъжете, но според редица твърдения са по-издръжливи на болка и по-силни духом. В тази статия няма да дискутираме вечния спор кой е по-добър шофьор. Ето върху какво им препоръчва да се замислят мъжкото съсловие.

1. На първо и основно място е логиката. Живота на всички ни би бил по лесен, ако вие жени разберете, че зад всичко случващо се, стои логичен процес и обяснение. Мъжете имат вродена логика, докато при жените е въпрос на придобиване и целенасочено развитие на същата.

2. Емоция – жени, не всяка емоция е видима и е на повърхността. Трябва да разберете, че не е нужно във всяка ситуация да проявявате емоция. Не се изказвайте по всички въпроси! Понякога е хубаво за елементарни неща да не хабите енергия. Така ще покажете на останалите, че сте устойчиви и практични. Също така ще спечелите техният респект и уважение.

3. Не всичко е толкова черно! Жените искат да показват загрижеността или заинтересоваността си към някого, чрез преувеличаване на проблем и реагират на най-малките детайли. Ако се научите да реагирате лежерно, това би направило живота ви райски, смятат мъжете.

4. Не на клюката! И мъжете клюкарстват и обсъждат. Но жени запомнете че не всичко в живота подлежи на клюка и подигравка. Представете си само какво говорят другите представителки на нежния пол зад вашия гръб.

5. Преливайте от чувство за хумор и се отпуснете. Не са само жените тези които биха искали да имат партньор в живота си с чувство за хумор. Това е добре и за силния пол, така че недейте да вменявате тази „професия“ само на мъжа.

6. Принцът, принцесата, белите коне. Жени, върнете се във реалността. Често живеете в свой свят на мечти и имате свои нереалистични очаквания от връзките и брака. Научете се да живеете в реалността, препоръчват мъжете.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 18 септември 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook