DRUM.bg

Новини

Жени, научете тези 6 неща от мъжете

Жени, научете тези 6 неща от мъжете
май 23
11:29 2015

Двата пола са много еднакви, а същевременно доста различни. Разликата се състои най-вече във възприемането на случки, събития и ситуации, както и тяхното хиперболизиране от страна на жените. Всеизвестно е, че жените са много по-емоционални от мъжете, но според редица твърдения са по-издръжливи на болка и по-силни духом. В тази статия няма да дискутираме вечния спор кой е по-добър шофьор. Ето върху какво им препоръчва да се замислят мъжкото съсловие.

1. На първо и основно място е логиката. Живота на всички ни би бил по лесен, ако вие жени разберете, че зад всичко случващо се, стои логичен процес и обяснение. Мъжете имат вродена логика, докато при жените е въпрос на придобиване и целенасочено развитие на същата.

2. Емоция – жени, не всяка емоция е видима и е на повърхността. Трябва да разберете, че не е нужно във всяка ситуация да проявявате емоция. Не се изказвайте по всички въпроси! Понякога е хубаво за елементарни неща да не хабите енергия. Така ще покажете на останалите, че сте устойчиви и практични. Също така ще спечелите техният респект и уважение.

3. Не всичко е толкова черно! Жените искат да показват загрижеността или заинтересоваността си към някого, чрез преувеличаване на проблем и реагират на най-малките детайли. Ако се научите да реагирате лежерно, това би направило живота ви райски, смятат мъжете.

4. Не на клюката! И мъжете клюкарстват и обсъждат. Но жени запомнете че не всичко в живота подлежи на клюка и подигравка. Представете си само какво говорят другите представителки на нежния пол зад вашия гръб.

5. Преливайте от чувство за хумор и се отпуснете. Не са само жените тези които биха искали да имат партньор в живота си с чувство за хумор. Това е добре и за силния пол, така че недейте да вменявате тази „професия“ само на мъжа.

6. Принцът, принцесата, белите коне. Жени, върнете се във реалността. Често живеете в свой свят на мечти и имате свои нереалистични очаквания от връзките и брака. Научете се да живеете в реалността, препоръчват мъжете.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 10 декември 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook