DRUM.bg

Новини

Great Wall на Литекс Моторс и на румънския пазар

Great Wall на Литекс Моторс и на румънския пазар
август 13
18:14 2014

[xyz-ihs snippet=“Adsense“]

На 11-ти август в Румъния представителите на Литекс Моторс подписаха договор за сътрудничество с румънската фирма-вносител Alexandros Motors. По този начин българският производител разширява пазарите си и на север. Произведените в България автомобили Great Wall се продават вече в Италия, Македония и Сърбия. Намеренията на мениджърския екип са за скорошно навлизане в търговската мрежа на Словакия и Унгария.
Автомобилите Great Wall отговарят на всички изисквания за вредни емисии на ЕС и предлагат отлично качество на достъпни цени, съобразени с европейския пазар.
Румънските партньори приемат възможността да наложат марката като ключова в тяхната дейност. Голям плюс е фактът, че доставката на превозните средства ще става в много по-кратък срок поради близостта на завода-производител. Дилърска мрежа от 20 офиса в най-големите градове на северната ни съседка ще извършва дистрибуцията и сервизната поддръжка на произведените в България автомобили.
Като начало износът ще включва модерния SUV автомобил /джип/ Great Wall H6 и пикап Steed 5 с бензинови и дизелови двигатели.
Партньорът Alexandros Motors е с дългогодишен опит в дистрибуцията и продажбата на нови и употребявани автомобили, ексклузивен представител за Румъния на King Long – автобуси и Shangli – мотокари.
Договорът между Литекс Моторс и Alexandros Motors ще увеличи значително дела на SUV автомобилите и пикапите на румънския пазар и същевременно ще гарантира по-сериозното присъствие на българския производител в Централна и Източна Европа.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 18 октомври 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook