DRUM.bg

Новини

Great Wall на Литекс Моторс и на румънския пазар

Great Wall на Литекс Моторс и на румънския пазар
август 13
18:14 2014

[xyz-ihs snippet=“Adsense“]

На 11-ти август в Румъния представителите на Литекс Моторс подписаха договор за сътрудничество с румънската фирма-вносител Alexandros Motors. По този начин българският производител разширява пазарите си и на север. Произведените в България автомобили Great Wall се продават вече в Италия, Македония и Сърбия. Намеренията на мениджърския екип са за скорошно навлизане в търговската мрежа на Словакия и Унгария.
Автомобилите Great Wall отговарят на всички изисквания за вредни емисии на ЕС и предлагат отлично качество на достъпни цени, съобразени с европейския пазар.
Румънските партньори приемат възможността да наложат марката като ключова в тяхната дейност. Голям плюс е фактът, че доставката на превозните средства ще става в много по-кратък срок поради близостта на завода-производител. Дилърска мрежа от 20 офиса в най-големите градове на северната ни съседка ще извършва дистрибуцията и сервизната поддръжка на произведените в България автомобили.
Като начало износът ще включва модерния SUV автомобил /джип/ Great Wall H6 и пикап Steed 5 с бензинови и дизелови двигатели.
Партньорът Alexandros Motors е с дългогодишен опит в дистрибуцията и продажбата на нови и употребявани автомобили, ексклузивен представител за Румъния на King Long – автобуси и Shangli – мотокари.
Договорът между Литекс Моторс и Alexandros Motors ще увеличи значително дела на SUV автомобилите и пикапите на румънския пазар и същевременно ще гарантира по-сериозното присъствие на българския производител в Централна и Източна Европа.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook