DRUM.bg

Новини

Едноръката сърфистка дари съпруга си със син

Едноръката сърфистка дари съпруга си със син
юни 15
23:18 2015

25-годишната Бетъни Хамилтън, по-известна като „едноръката сърфистка“, дари съпруга си със син. Невероятната история на американката е трогнала много хора по света и повече от два милиона души я подкрепят в социалните мрежи. По време на тренировка, когато е едва на 13 години, тигрова акула отхапва почти до рамото лявата й ръка. Приятели успяват да се намесят своевременно и транспортират губещото кръв момиче до най-близката болница, където лекарите с часове се борят за живота му. Противно на много други, Бетъни не прекарва следващите години между четири стени като инвалид, а веднага се връща към уроците по сърф. Тя не спира да следва мечтата си – да стане една от най-известните в този спорт и да бъде шампион в своята област.

bethany_hamilton 2

През 2013 г. Бетъни Хамилтън се омъжва на плажа за своя приятел Адам Деркс, който също е сърфист. Тя споделя в много свои интервюта, че той я подкрепя безрезервно във всичко. Младата жена дори издава книга, озаглавена „Сърфист по душа“, в която описва как е преживяла най-трудните си моменти и как Бог е бил милостив към нея, давайки й втори шанс. През 2011 г. автобиографичната история на Бетъни бива екранизирана, а печалбите от филма възлизат на близо 45 милиона долара.

Преди няколко часа Британи сподели кадър на щастливото семейство в своята Facebook страница. „Благословена съм да посрещна нашия син Тобиас на този свят. Той се роди на 1 юни и искам да го представя на всички вас. Името му означава „Благословен от Бог“. С Адам го обичаме толкова много и ще споделим живота си с него“, сподели Британи под снимката. Тя обещава на всички свои почитатели, че при първа възможност отново ще се върне към сърфа и ще завоюва много нови титли.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook