DRUM.bg

Новини

Едноръката сърфистка дари съпруга си със син

Едноръката сърфистка дари съпруга си със син
юни 15
23:18 2015

25-годишната Бетъни Хамилтън, по-известна като „едноръката сърфистка“, дари съпруга си със син. Невероятната история на американката е трогнала много хора по света и повече от два милиона души я подкрепят в социалните мрежи. По време на тренировка, когато е едва на 13 години, тигрова акула отхапва почти до рамото лявата й ръка. Приятели успяват да се намесят своевременно и транспортират губещото кръв момиче до най-близката болница, където лекарите с часове се борят за живота му. Противно на много други, Бетъни не прекарва следващите години между четири стени като инвалид, а веднага се връща към уроците по сърф. Тя не спира да следва мечтата си – да стане една от най-известните в този спорт и да бъде шампион в своята област.

bethany_hamilton 2

През 2013 г. Бетъни Хамилтън се омъжва на плажа за своя приятел Адам Деркс, който също е сърфист. Тя споделя в много свои интервюта, че той я подкрепя безрезервно във всичко. Младата жена дори издава книга, озаглавена „Сърфист по душа“, в която описва как е преживяла най-трудните си моменти и как Бог е бил милостив към нея, давайки й втори шанс. През 2011 г. автобиографичната история на Бетъни бива екранизирана, а печалбите от филма възлизат на близо 45 милиона долара.

Преди няколко часа Британи сподели кадър на щастливото семейство в своята Facebook страница. „Благословена съм да посрещна нашия син Тобиас на този свят. Той се роди на 1 юни и искам да го представя на всички вас. Името му означава „Благословен от Бог“. С Адам го обичаме толкова много и ще споделим живота си с него“, сподели Британи под снимката. Тя обещава на всички свои почитатели, че при първа възможност отново ще се върне към сърфа и ще завоюва много нови титли.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 19 октомври 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook