DRUM.bg

Новини

Дани – новият секссимвол в попфолка

Дани – новият секссимвол в попфолка
май 17
11:23 2017
Дани е новото лице в българския поп-фолк, което ще изненада меломаните. Той е млад, талантлив и твърдо решен да достигне до сърцата на феновете. Близки до изпълнителя дори са убедени, че ще стане новият секссимвол на българската сцена.
Ариф Моллов (Дани) е роден на 27 август 1997 г. гр. Разлог. Студент е в Софийски университет, специалност „Музикална педагогика“. Музиката е неизменна част от ежедневието му още от ранна детска възраст, но през последните 2-3 години тя става и негово призвание.
Зад гърба си певецът има богат опит на сцена – участвал е в много на брой конкурси и фестивали, а медалите и грамотите му са доказателство за постигнатия успех. Самият той твърди, че се чувства подготвен за това, което публиката изисква от всеки един творец, и е щастлив от факта, че дори преди официалната премиера дебютната му песен вече печели сърцата на меломаните.За музиката на „Да си моя“  Дани се е доверил на младия композитор Васил Тодоров, а текстът е дело на Ерос. Преди броени дни е бил заснет и видеоклипът към песента, който се очаква да бъде промотиран на 22 май в ефира на Hit Mix Music. Според екипа, работил върху парчето, то притежава всички качества, за да се превърне в хит. Убеден в успеха на „Да си моя“, Дани няма търпение да започне работа по следващия си проект.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 10 декември 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook