DRUM.bg

Новини

Как цветовете в дома променят колелото на съдбата ни?

Как цветовете в дома променят колелото на съдбата ни?
юни 15
11:13 2015

Всички знаем че времето влияе върху емоциите ни. Замисляли ли сте се какво влияние имат цветовете върху нас, поведението ни и отношението ни към възприемането на събитията, случващи се в околната среда? Един малък пример – усетили ли сте, че носейки жълто, се чувствате ведри и оптимистични. Днес ще разясним какво влияние има върху нас и нашата съдба всеки един от основните цветове, ако той е един от основните в стаята, в която спим или обитаваме най често. Да започнем, заради сезона в който се намираме, а именно пролетно-летният, от зеления цвят! Ако боядисате стаята си в зелено, ще видите колко бързо и лесно ще станете по-успешни както в работата си, така и в семейството. Ще може най-накрая да се сдобиете с нужното повишение в службата, или да намерите работата, в която бихте се чувствали най-продуктивни. Ще започнете по бързо да приключвате и довеждате до край всички работи, свързани с дома и семейството.

Червеното е цвета на страстната любовна емоция. Решавайки стаята си в червено не се учудвайте, че ще станете по-търсени, по-жизнени и по-ухажвани. Дори, за ваша изненада, за вас могат да се сетят и ваши бивши половинки. Накъде ще направлявате енергията на пламенно червения цвят зависи само от вас – дали ще оставите изпепеляващите страсти да ви изгорят или вдъхновяват.

spalnya

Ако желаете повече стабилност, мир и хармония в живота си, вашият цвят е синият. По този начин никога няма да пренасяте натовареността от офиса в своя дом. Дори може да започнете да харесвате лиричната музика и стиховете, или да се отдадете на Йога. Ако искате да сте сте с по-фина фигура, оптимистични и пълни с енергия желание за спорт и динамика, цветът на вашата стая трябва да е жълт. Ще бъдете вдъхновени и ще вдъхновявате хората около вас!

Лилавият цвят ще ви направи по-смели и себеуважаващи се! Лесно ще се реализирате в бизнеса, който желаете. Ще можете и да се престрашите да стигнете и до личността, с която отдавна бихте искали да имате сериозна връзка. Ако търсите повече енергия, тогава боядисайте стаята си в оранжево. С малко оранжеви багри върху стените, ще забравите за бавното сутрешно пробуждане и литрите кафе, с които се наливате. Този цвят допринася да изгоните леността и дрямката, а и ще имате енергия да се занимавате и играете с децата си, дори след тежък работен ден, като така няма да ви се наложи да проспите целия си уикенд.

Ако искате да изчистите себе си ментално и да се разделете с негативната част от миналото, то вашият цвят е белият. Към вас ще започнат да се правят хубави жестве, ще имате хармония в приятелските отношения. Ако хармоничността и добрите жестове на другите към вас ви станат скучни и досадни, винаги може да добавите друг цвят към бялото за да излезете от клишето. Ако пък желаете да сте център на внимание и най крещящата личност в компанията, боядисайте стаята си в сиво. Така вие ще определяте вкусовете на заобикалящата ви среда. Ще сте номер едно и повечето хора ще искат да ви подражават. Ако желаете да излъчвате агресивност, да си разчистите сметките с враговете си в работата и живота, то вашият цвят е черният. Така няма да бъдете ничия слуга и всички ще ви имат респект.

В каквито и цветове да боядисате стаята си, дали ще я налепите с тапети, не е толкова важно. Преоткрийте себе си и си дайте най-доброто на вас самите. Може би ще откриете още свои качества заровени дълбоко във вас. И ще се превърнете в още по прекрасна личност.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook