DRUM.bg

Новини

Частица от Рая в сърцето на София

Частица от Рая в сърцето на София
юни 11
13:51 2015

Градинката с гроба на най-големият духовен лидер на нашите географски ширини, eквивалентът на Исус Христос, големият учител, лечител и мислител Петър Дънов, е сгушена в един от най красивите квартали на София – Изгрев. Голяма част от столичани дори не подозират, че притежават място, пълно с хармония и душевен мир. Място на прозрения, очистване, носещо надежди.

petar danov 2

Подготвяйки се за тази статия, попитахме някои от гражданите защо са там. А те отговориха: „Защото идвайки тук, се хармонизираме. Сякаш някой като че на момента ни отнема цялата негативна емоция и напрежение. Просто се хармонизираме. Това споделиха хора които не са част от Бялото братство, а обикновени граждани, които дори идвайки за първи път, са били скептици. Градинката с гроба на Дънов е рай на цветята и дом на много интересни гълъби, които правят странни полети над него и хората които пристигат. И като че знаят кой защо и с каква болка е дошъл, завихряйки с летежа си енергии.

petar danov 3

Последователи на Дънов са хора като Айнщайн. Нека да не забравяме, че тази лечебна градина е била запазена благодарение на пророчицата Ванга, защото поради идеологически и архитектурно-градоустройствени причини гробът е трябвало да бъде преместен. Уважаеми читатели, посетете и вие святото място и се насладете поне на част от тази космическа идилия и равновесие, носещо то, благодарение на мощите на български светец, който не е канонизиран.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook