DRUM.bg

Новини

Борисов за войната по пътищата: Родителите да си влязат в ролята

Борисов за войната по пътищата: Родителите да си влязат в ролята
август 14
12:09 2015

Законите са достатъчно ясни. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на посещение на новоизградения многофункционален спортен комплекс в „Зона Б – 5“, част от парк „Възраждане“, предава „Фокус“. „Кой закон позволява да караш с превишена скорост, да нарушаваш обществения ред, да вдигаш шум? Кой закон го позволява? По-интересно ми е кой родител позволява детето му да отиде там. Кой родител? Искате ли да приложим репресия, да накараме полицията да бъде по-твърда с тези хора и да видите по сутрешните блокове, че ще бъде „Дъжавата, децата, те отишли да се повозят, а някой ги тормозел“. Това ли искате? Да си влязат родителите в ролята“, заяви Борисов.
Във връзка с организираните гонки той коментира: „Ако всеки ден, всяко нещо го записваме наново и наново в закона, те ще станат като тефтери тези закони. То и сега е забранено да се правят гонки. Къде има разрешение това да се прави? Като родител питам те знаят ли къде са им децата. И държавата трябва да е длъжна този, който е родил дете, да му го пази непрекъснато, за да не правят такива деца“. Премиерът посочи, че в интернет се организират гонки, а родителите знаят за тях и виждат, но си мълчат.
„Фандъкова е учителка, образованието е важна част, но от тук нататък възпитанието на децата е задължение на всеки родител, на цялото общество. Насищаме с камери, с полицията, но това са допълнителни ресурси, които отидат. Направихме пътища,една мантинела здрава няма. Кара се по безумен начин. Не знам с какви средства да се борим“, подчерта Бойко Борисов.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 20 ноември 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook