DRUM.bg

Новини

Богаташи наддават за VIP билети за концерта на СЕСА в Несебър

Богаташи наддават за VIP билети за концерта на СЕСА в Несебър
август 14
12:04 2015

Истинска война се заформи в родните VIP среди заради грандиозния концерт на СЕСА в Несебър, който ще е следващия петък – 21 август. Причината за раздора се оказаха най-хубавите места за предстоящото събитие, които обаче са ограничени.

За място във VIP зоната, която ще се намира в непосредствена близост до сцената и ще предлага възможно най-добрата гледка към кралицата на балканската музика, вече наддават множество бизнесмени, богаташи и звезди от родния шоу-бизнес. Говори се също, че до ценните VIP-пасове са се добрали и видни политици и държавни служители – не само от България, но и от чужбина. Така следващата седмица в Несебър на едно място ще се събере за първи път елита на Балканите.

Скъпоценните пропуски могат да бъдат закупени единствено от организаторите на концерта и заради огромния интерес въобще не са стигнали до мрежата на Eventim. Със сигурност последните бройки ще бъдат разграбени следващите няколко дни, съобщават от Moko Solution.

С цел да бъдат избегнати задръстванията в деня на концерта, организаторите призовават феновете да се придвижат колкото се може по-рано и по възможност да не навлизат в зоната на стадиона с автомобили. За актуална информация относно организацията на концерта следете всекидневно официалната страница на събитието във Facebook.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook