DRUM.bg

Новини

А. Владимирова: Тутракан заслужава човек като Кристиян Калчев

А. Владимирова: Тутракан заслужава човек като Кристиян Калчев
септември 30
13:09 2015

– Здравейте! Бихте ли се  представили ?

Здравейте ! Казвам се Анастасия Владимирова, на 28 години. Бесарабска българка съм и от 11 години живея в България.  Доктор съм по Международни икономически отношения, с тясна специализация „Енергийна дипломация“. Работя в голяма международна компания.

– От къде се познавате  Кристиян Калчев ?

Познавам Кристиян от 3 години. Запознахме се чрез група на млади дейни хора, които работят за укрепването на международни връзки на България и сътрудничество, в това число и с Русия. Хора с активна обществена и политическа нагласа, на които не им е безразлично бъдещето на България.

– Като какъв познавате г-н Калчев в личен план ?

Кристиян е  надежден и верен приятел, който държи да помага на хората около него, със силно изразено чувство на обществен дълг.

– Мислите ли, че той може да е полезен на своята община и по какъв начин ?

Сигурна съм, че Кристиян ще допринесе много за развитието на община Тутракан. Той е много деен, изключително организиран и отговорен, което доказва и доверието, което му оказват изключително много хора от целия свят. Уникално е за един млад българин да успее да развие толкова силно сътрудничество както в политиката, така и в бизнеса в международен план, да завърши висшето си образование в най-добрия университет в Москва, да поеме опит от Русия, Виетнам, Китай, Куба, да продължава да развива активно отношенията между България и тези страни въз основа на лични контакти и постижения, рефлектиращи в инициативи и идеи, които подобряват живота на обикновени хора. Точно такава трябва да бъде политиката – когато се мисли за хората!

Коя негова черта възприемата като най-силна ? 

Отговорност може би е най-силната черта на Кристиян, макар че ми е трудно да определя кое точно е най-силното. Той има набор от качества на истински млад лидер, обществен деятел и, разбира се, силен политик, но при това винаги запазва най-важното – човешко в себе си и се грижи за проблемите на хората, като се опитва да помага и да решава много важни ситуации. Има много реални добри идеи как да го направи и важното е, че наистина го прави.

– Какво му пожелавате за напред ? 

Пожелавам на Кристиян успех на предстоящите избори! Вярвам, че ще спечели каузата, за която той се бори – повишаване на благосъстоянието и просперитета на хората. Тутракан и селата заслужават тази победа! Сигурна съм, че ще бъде силен истински български политик както на местно, така и на национално, а и на международно равнище.

Интервюто взе: Николай Стефанов

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook