DRUM.bg

Новини

Блясъкът на диамантените бижута с марка ALTINBAŞ заблестя и в МОЛ Парадайс

Блясъкът на диамантените бижута с марка ALTINBAŞ заблестя и в МОЛ Парадайс
ноември 11
16:19 2018

Петият елитен бутик на световната верига изтънчени украшения ALTINBAŞ в София отвори своите врати. Турският посланик Н.Пр. Хасан Улсой преряза със златна ножица във формата на жерав лентата на петия  магазин в България на световната верига за бижута от благородни метали и скъпоценни камъни – ALTINBAŞ. Втората ножице бе в ръцете на директора на бижутерийната компания Атила Кескин, който обяви новото допълнение за еталон на 2019 година сред магазините на ALTINBAŞ в Европа и Турция.

Красотата на изтънчените бижута по време на официалното откриване допълваха грациозните балерини на Софийска опера и балет. Гостите се насладиха на специално изработените за случая шоколадови бонбони с 24-каратово покритие, а като комплимент получиха уникална селекция кафе и чай от Етиопия, с които от 2019 г. ALTINBAŞ ще посреща и всички свои клиенти във фирмените магазини.

ALTINBAŞ

ALTINBAŞ стъпва на  българския пазар преди близо 20 години като до сега категорично отстоява своята водеща брандова идентичност и най-висок професионализъм в обслужването. Колекциите бижута са създадени от екип дизайнери, които следват глобалните тенденции и иновации, интерпретират ги и ги съчетават с историческа и универсална линия, поддържаща естетическо разбиране. Всички бижута ALTINBAŞ притежават международен сертификат за качество и гаранция. Първата покупка направи един джентълмен, а половинката му, освен добра отстъпка получи и радостните овациите на присъстващите. „Да, този магазин е прекрасен, но за дамите. Не и за нас, техните съпрузи които трябва доста на дълбоко да се бръкнем в джоба! Но щом това ги прави щастливи, нека бъдат!“, се пошегува посланика на Турция Н.Пр. Хасан Улсой на излизане със съпругата си от новооткрития ALTINBAŞ.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 10 декември 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook