DRUM.bg

Новини

10-те убийци на либидото

10-те убийци на либидото
април 25
17:44 2015

Ако сте забелязвали, че с половинката си правите все по-малко секс, то със сигурност това не е случайно. Дали искрата между вас си отива? Често това може да бъде трудно за разбиране и още по-трудно за дискутиране. Ето един кратък списък на някои от водещите причини за намаленото сексуално желание, които могат да ви дадат отговори на въпроса, свързан с охладняването на отношенията.

СТРЕС

Стресът в работата и личния живот може да убие всякакво сексуално желание. Ако сте поставени под сериозно напрежение на работното място и вече все по-рядко изпитвате интимност към партньора, то трябва да се посъветвате със специалист как да успеете да балансирате напрегнатото ежедневие и да го съчетаете със секса по най-добрия начин.

ВРЪЗКА

Отношенията в любовната връзка не винаги са идеални. Разочарованията, споровете, несъгласието с партньора и липсата на комуникация със сигурност могат да убият либидото ви. Понякога връзките се нуждаят от ново начало, в което да изгладите взаимоотношенията с човека до вас.

АЛКОХОЛ

Няколко питиета могат да допринесат до падане на задръжките, но прекалената консумация на спиртни напитки със сигурност ще намалят потентността ви и няма да ви направят привлекателни в очите на хората. Никой не харесва пияници и със сигурност няма да постигнете целта си в края на нощта.

ЛИШАВАНЕ ОТ СЪН

Човек, който не си доспива и чувства умора, не мисли за секс. Многото работа и семейни отговорности ли са причината да спите по-малко?

ДЕЦА

Със сигурност децата са страхотни и много ги обичате. Създавайки семейство, вие започвате да им се отдавате напълно и оставяте на заден план всичко останало. Не загърбвайте интимността с любимия човек и намирайте дори малко време да оставате насаме с него.

МЕДИКАМЕНТИ

Ако вие или вашият партньор сте започнали да вземате лекарства по схема, то това може да повлияе върху желанието ви за секс. Антидепресантите, хапчетата за кръвно и противозачатъчните имат неблагоприятен ефект върху либидото.

ПРОБЛЕМИ С ЕРЕКЦИЯТА

Еректилната дисфункция може да бъде в различни форми. Ако сте забелязали, че при ерекция пенисът ви вече не е толкова твърд, еякулирате преждевременно, то незабавно трябва да потърсите услугите на лекар, който може да ви помогне с проблема.

ХОРМОНИ

Тестостеронът играе основна роля в сексуалния нагон. С напредване на възрастта нивата на тестостерон в кръвта започват да намаляват, като по този начин намалява и желанието за редовен секс.

ДЕПРЕСИЯ

Липсата на желание за интимни контакти може да се дължи на депресия у вас или вашия партньор. В чужбина хората, изпаднали в депресия, търсят услугите на психолог, който в повечето случаи успява да им помогне.

МЕНОПАУЗА

Тя влияе върху сексуалния живот на жените. Менопаузата може да има неблагоприятни ефекти и да предизвика промени в тялото, като вагинална сухота и болезнено вагинален секс. Жените трябва да се консултират с лекар, който да помогне с решаване на тези проблеми.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 20 ноември 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook