DRUM.bg

Новини

Чалга дива в презентация на нови мобилни телефони

Чалга дива в презентация на нови мобилни телефони
март 13
13:03 2015

[vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_column_text]Певицата Александра бе включена в презентация, която сравнява новите модели мобилни телефони с марката Samsung и iPhone. Видеото бе показано на Mobile World Congress 2015, който се проведе през миналата седмица в Барселона.
Младата изпълнителка на Diapason Records присъства в частта, която представя музикалната апликация на двата апарата Samsung Galaxy S6 edge и iPhone 6.
Певицата на „С вълци съм родена“ случайно попаднала на представянето в интернет и останала безкрайно изненадана. „Не крия, че се почувствах изключително приятно, когато видях това видео. Изобщо не съм очаквала, че мога да попадна в подобна презентация. Няма как да не се зарадвам, че от толкова много изпълнители в света, са избрали да покажат точно мен и моята песен „Печат на устните““, сподели чаровната брюнетка.
Видеото с презентацията вече има близо половин милион гледания в youtube.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_video title=“ВИДЕО“ link=“https://www.youtube.com/watch?v=lsViP9LIrN0″][/vc_column][/vc_row]

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 20 септември 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook