DRUM.bg

Новини

Уволниха шефовете на фонд „Земеделие“

Уволниха шефовете на фонд „Земеделие“
юли 11
12:42 2014

На извънредно заседание управителният съвет на фонд „Земеделие“ взе решение да освободи изпълнителния директор Мирослав Николов, както и неговата заместничка Виолета Александрова. За временно изпълняващ длъжността е назначен заместник-министърът на земеделието Явор Гечев.
Николов и Александрова научиха за това решение на път за студиото на предаването „Още от деня“ по БНТ. „Докато пътувах към вашата телевизия разбрах първо, че съм си подал сам оставката. Стори ми се малко странно, но може да съм забравил. Не съм подавал оставка и току-що разбираме за новината, която е разпространена. Съмнявам се, че тази среща на управителния съвет е легитимна и ще обжалвам решението.“, каза Мирослав Николов.
От ръководството на фонд „Земеделие“ бяха категорични, че няма причини да им бъдат искани оставки и отхвърлиха твърденията на министър Греков, че умишлено бавят проекти. Николов дори съзря политически заговор срещу него.
От ГЕРБ коментираха, че цялата система във фонда се върти в омагьосан кръг, заради непрестанните скандали.
Освен оставките, управителният съвет е гласувал и близо 20 млн. лева да бъдат разпределени за компенсиране на загуби за унищожена реколта, профилактика на селскостопански животни и други належащи въпроси.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 18 октомври 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook