DRUM.bg

Новини

„Стрелата“ се отдаде на благотворителност

„Стрелата“ се отдаде на благотворителност
юли 13
18:35 2014

Стивън Амел, по-известен като Оливър Куин от сериала „Стрелата“ се отдаде на благотворителност. Нашумелият канадаски актьор реши да използва нарастващата си слава за добра кауза, помагайки на болни деца.

arrow-statue-stephen-amell-640x320

Амел се включи в кампанията „Молитва за Софи“, събирайки пари за малко момиченце, което страда от рядко заболяване и има тумор в мозъка. Актьорът първо предложи на търг в Ebay статуя на героя си „Стрелата“, но недоброжелатели успяха да провалят аукциона, наддавайки с фалшиви оферти. „Светът е пълен с добри хора, които искат да подкрепят различни каузи. За съжаление е пълен и със задници, които искат да манипулират търга, за да…и те дори не знаят защо. Още от самото начало имаше фалшиви наддавания, а победителката каза, че някой е хакнал профила й и е наддавал без нейно знание.“, сподели разочарован Стивън Амел.

stephen amell

По-късно актьорът пое пълна отговорност за случващото се, пускайки гневен статус в социалната мрежа Facebook. „Явно трябва да проуча по-сериозно правилата за създаване на аукциони в Ebay. Нетърпеливостта ми да помогна ми изигра лоша шега. Софи е наистина прекрасно дете и бих дал всичко, за да се излекува. Тя дори е била на възрастта на дъщеря ми, когато са съобщили на родителите й тежката диагноза.“, написа във Facebook Амел.

В момента „Стрелата“ е осигурил две статуи, които всеки, който дари $5 или повече може да спечели. До момента цената доближава $50 000.

„Това е само началото! Ще продължа да правя благотворителни инициативи и да помагам. Първо ще съберем пари да излекуваме Софи, а след това ще продължим, помагайки и на други деца.“, каза Стивън Амел.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook