DRUM.bg

Новини

„Стрелата“ се отдаде на благотворителност

„Стрелата“ се отдаде на благотворителност
юли 13
18:35 2014

Стивън Амел, по-известен като Оливър Куин от сериала „Стрелата“ се отдаде на благотворителност. Нашумелият канадаски актьор реши да използва нарастващата си слава за добра кауза, помагайки на болни деца.

arrow-statue-stephen-amell-640x320

Амел се включи в кампанията „Молитва за Софи“, събирайки пари за малко момиченце, което страда от рядко заболяване и има тумор в мозъка. Актьорът първо предложи на търг в Ebay статуя на героя си „Стрелата“, но недоброжелатели успяха да провалят аукциона, наддавайки с фалшиви оферти. „Светът е пълен с добри хора, които искат да подкрепят различни каузи. За съжаление е пълен и със задници, които искат да манипулират търга, за да…и те дори не знаят защо. Още от самото начало имаше фалшиви наддавания, а победителката каза, че някой е хакнал профила й и е наддавал без нейно знание.“, сподели разочарован Стивън Амел.

stephen amell

По-късно актьорът пое пълна отговорност за случващото се, пускайки гневен статус в социалната мрежа Facebook. „Явно трябва да проуча по-сериозно правилата за създаване на аукциони в Ebay. Нетърпеливостта ми да помогна ми изигра лоша шега. Софи е наистина прекрасно дете и бих дал всичко, за да се излекува. Тя дори е била на възрастта на дъщеря ми, когато са съобщили на родителите й тежката диагноза.“, написа във Facebook Амел.

В момента „Стрелата“ е осигурил две статуи, които всеки, който дари $5 или повече може да спечели. До момента цената доближава $50 000.

„Това е само началото! Ще продължа да правя благотворителни инициативи и да помагам. Първо ще съберем пари да излекуваме Софи, а след това ще продължим, помагайки и на други деца.“, каза Стивън Амел.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 19 октомври 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook