DRUM.bg

Новини

Синът на Ваня Костова наби жена

Синът на Ваня Костова наби жена
юли 21
23:12 2014

Синът на Ваня Костова – Боян, наби и наплю в лицето съседка, която е защитила улично куче от агресивното поведение на мъжа. Изпълнителят е нанесъл няколко удара с обувалка по тялото на Вилма Стоянова, която разказа за неприятната случка в личния си профил във Facebook. Последваха стотици споделяния на историята, придружени с негативни коментари от страна на възмутени потребители в социалната мрежа.

Ето какво точно написа Вилма Стоянова:

Ненавиждам 2 неща: НАСИЛИЕТО НАД ЖИВОТНИ И НАСИЛИЕТО НАД ЖЕНИ. Това на снимката се случва, когато жена защити животно. Снощи хванахме СИНА НА ВАНЯ КОСТОВА – БОЯН МИХАЙЛОВ, да гони за пореден път улично куче с кучегон в едната ръка и обувалка в другата. Кучето обувалка не отнесе, тя се стовари върху мен многократно. Иначе човекът, говорейки на „вие“, ми обясни, че не съм му на интелекта и образованието. Аз наистина не съм – и не искам никога да бъда! Това не му попречи „изключително мъжествено“ да ме наплюе в лицето. Бил гонел кучетата, тъй като евентуално някога биха могли да изръмжат детето му, досега не се е случвало, но евентуално някога биха могли, затова нека ги наритаме предварително. После ще се чуди защо са започнали да го лаят и ще викне да приберат „агресивните животни“, които 15 години никому нищо лошо не са направили, освен на него… 

Няма да крия, че длъжна не съм му останала, мъж, който ми посяга, си го получава. Особено такъв, който ме плаши как жена му би ме разкъсала, ако присъствала (?!), и пред свидетели, когато ме попитаха дали ще подам жалба, каза, че той можел да докаже, че изобщо не е бил там?! Господи, какъв плазмодий!!! И се е размножил!!! Обяснете ми, аз съм жена и главата ми не го побира, как на мъж, който бие жени и животни, някоя му ражда дете?! Сигурно е била отчаяна… Извинете ме и за определението „мъж“, в случая то е само по външни полови белези.
Не ме разбирайте погрешно, безкрайно уважавам майка му като певица, но той не може да защити името й – нито като творец, нито като човек. По природа не съм агресивна, но не понасям насилието над по-слабите, още повече безпричинното. Жалба няма да подам, аз съм твърде заета, за да си губя времето с подобен род хора. Но от живота си в България съм разбрала едно – не може да си толерантен с нетолерантни хора, защото ти изяждат главата. Така че има и по-бърз начин the empire to strike back.
Разправяла съм се и за кучета и за изпотрошени фиданки, и за чупене на обществена собственост и най-вероятно ще продължа да го правя, с риск „мъжествени мъже“ да ми счупят главата. Защото ако си затваряме очите, нищо от грозотата около нас няма да се промени. Но го правя с пълното съзнание, че сърцето ми е на правилното място, както казват американците. А в крайна сметка само това има значение.

Какъв ще бъде отговорът на Боян Михайлов, ще разберем идните дни.

Новината е изпратена от нашия читател Атанас Димитров от София

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 26 септември 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook