DRUM.bg

Новини

Парк „Остров Свобода“ – райско кътче в сърцето на Пазарджик

Парк „Остров Свобода“ – райско кътче в сърцето на Пазарджик
август 22
19:38 2014

[xyz-ihs snippet=“Adsense“]

Когато стартирахме сайта DRUM.bg, аз и моите колеги бяхме единодушни, че трябва да показваме положителната страна на България и заобикалящия ни свят – както в лицето на природните феномени, така и всичко прекрасно, сътворено от човешката ръка. И поради тази причина днес на Вашето внимание ще представя едно уникално място за отдих, в сърцето на Пазарджик. Парк „Остров Свобода“, къпещ се спокойно във водите на река Марица, е съчетание от цивилизация и тиха и спокойна природа.

23 34

Ако сте възрастни хора, търсещи къде да си починете от сивото ежедневие, или родители, със сигурност това е мястото където може да задоволите всичките капризи на вашите малчугани. Започвайки от различните детски кътове, свързани с възможност за творчески забавления на децата, минавайки през стадиона и многобройните площадки за игра, парк „Остров Свобода“ ще ви даде всичко, от което имате нужда.Най-много както на тях, така и на вас, ще хареса Динозавърският кът, който ще ви върне не само в минали хилядолетия, но ще ви припомни и някои любими анимационни филми. Мини зоологическата градина ще удиви всеки със своята чистота и добра подборка на екземпляри от световната фауна. Впечатляващият тигър и чудноватотопрерийно куче са само част от всички животни, които очакват своите посетители, а влакчето за разходки ще ви върне в детството.

233 543

Радостен е фактът, че паркът продължава да се разширява, а в него се провеждат много културни мероприятия и изложби. За прохладата се грижат богатата растителност, многобройните шадравани, чешмички и езерото с водните колела. Няма да говорим в този материал кой е възродил парка,кога и как…Въпросът е повече хора да разберат за него и да му се насладят, разтоварвайки се от забързаното си ежедневие и напрегнат начин на живот. А там може и всеки от нас да бъде заразен с ентусиазъм и положителни емоции.

654 2333

Всички ние можем да облагородим и разкрасим всяко любимо кътче земя от съвършенството, наречено България!

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 18 октомври 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook