DRUM.bg

Новини

Парк „Остров Свобода“ – райско кътче в сърцето на Пазарджик

Парк „Остров Свобода“ – райско кътче в сърцето на Пазарджик
август 22
19:38 2014

[xyz-ihs snippet=“Adsense“]

Когато стартирахме сайта DRUM.bg, аз и моите колеги бяхме единодушни, че трябва да показваме положителната страна на България и заобикалящия ни свят – както в лицето на природните феномени, така и всичко прекрасно, сътворено от човешката ръка. И поради тази причина днес на Вашето внимание ще представя едно уникално място за отдих, в сърцето на Пазарджик. Парк „Остров Свобода“, къпещ се спокойно във водите на река Марица, е съчетание от цивилизация и тиха и спокойна природа.

23 34

Ако сте възрастни хора, търсещи къде да си починете от сивото ежедневие, или родители, със сигурност това е мястото където може да задоволите всичките капризи на вашите малчугани. Започвайки от различните детски кътове, свързани с възможност за творчески забавления на децата, минавайки през стадиона и многобройните площадки за игра, парк „Остров Свобода“ ще ви даде всичко, от което имате нужда.Най-много както на тях, така и на вас, ще хареса Динозавърският кът, който ще ви върне не само в минали хилядолетия, но ще ви припомни и някои любими анимационни филми. Мини зоологическата градина ще удиви всеки със своята чистота и добра подборка на екземпляри от световната фауна. Впечатляващият тигър и чудноватотопрерийно куче са само част от всички животни, които очакват своите посетители, а влакчето за разходки ще ви върне в детството.

233 543

Радостен е фактът, че паркът продължава да се разширява, а в него се провеждат много културни мероприятия и изложби. За прохладата се грижат богатата растителност, многобройните шадравани, чешмички и езерото с водните колела. Няма да говорим в този материал кой е възродил парка,кога и как…Въпросът е повече хора да разберат за него и да му се насладят, разтоварвайки се от забързаното си ежедневие и напрегнат начин на живот. А там може и всеки от нас да бъде заразен с ентусиазъм и положителни емоции.

654 2333

Всички ние можем да облагородим и разкрасим всяко любимо кътче земя от съвършенството, наречено България!

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook