DRUM.bg

Новини

Нищо фатално в числото 13!

Нищо фатално в числото 13!
април 22
20:55 2015

Много писатели, мистици и окултисти вменяват на числото 13 фаталност, която то въобще не носи в себе си. Всеки опитен нумеролог би я опровергал. Именно по техни статистически данни родените на това число са едни от най щастливите и успешни хора. В повечето случаи те имат добра кариера, доста възможности за пътувания и авантюристични преживявания.

Числото 13 носи най-голям късмет на родените на тази дата, представители на зодиите Водолей и Риби. Освен успехи и по лесно справяне със ситуациите, то обуславя предразположение към дълголетие, динамика и здрав дух. Единицата значи напредък, вечен стремеж към развитие, извор на нови предизвикателства и лидерски качества на личността. Тройката означава Триединството- Отец, син, Свети дух, което дава възможност на родените на датата 13 за развитие на творчески ръст. Всичко, което е свързано с публична изява!

Тройката дава възможност, при добронамерено и последователно следване на цели, дори най-непостижимите на пръв поглед, да бъдат финализирани! Сборът от двете числа е четири, което носи материалния еквивалент на нещата. То завършва този цикъл на успешност. Така че в числото 13 няма никаква фаталност. Предприемайте действия на тази дата независимо, че може да не сте родени на нея. И ще видите, че късметът ще бъде на ваша страна.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 19 август 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook