DRUM.bg

Новини

Нищо фатално в числото 13!

Нищо фатално в числото 13!
април 22
20:55 2015

Много писатели, мистици и окултисти вменяват на числото 13 фаталност, която то въобще не носи в себе си. Всеки опитен нумеролог би я опровергал. Именно по техни статистически данни родените на това число са едни от най щастливите и успешни хора. В повечето случаи те имат добра кариера, доста възможности за пътувания и авантюристични преживявания.

Числото 13 носи най-голям късмет на родените на тази дата, представители на зодиите Водолей и Риби. Освен успехи и по лесно справяне със ситуациите, то обуславя предразположение към дълголетие, динамика и здрав дух. Единицата значи напредък, вечен стремеж към развитие, извор на нови предизвикателства и лидерски качества на личността. Тройката означава Триединството- Отец, син, Свети дух, което дава възможност на родените на датата 13 за развитие на творчески ръст. Всичко, което е свързано с публична изява!

Тройката дава възможност, при добронамерено и последователно следване на цели, дори най-непостижимите на пръв поглед, да бъдат финализирани! Сборът от двете числа е четири, което носи материалния еквивалент на нещата. То завършва този цикъл на успешност. Така че в числото 13 няма никаква фаталност. Предприемайте действия на тази дата независимо, че може да не сте родени на нея. И ще видите, че късметът ще бъде на ваша страна.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 20 ноември 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook