DRUM.bg

Новини

Николай Бареков: Изборът на Миков няма да доведе до стабилност в политическия живот

Николай Бареков: Изборът на Миков няма да доведе до стабилност в политическия живот
юли 28
15:49 2014

Изборът на Михаил Миков за нов лидер на БСП не носи ясно послание към обществото. Така коментира в сутрешния блок „Добро утро, България“ на радио „Фокус“ резултатите от 48-мия Конгрес на левицата лидерът на „България без цензура“ (ББЦ) и евродепутат на партията Николай Бареков. 
Според него, изборът на Миков няма да доведе до стабилност в българския политически живот, защото не отправя ясно послание, с което БСП отива на предсрочните парламентарни избори. Бареков посочи, че липсва промяна и обновление в левицата. 
„Няма послание за дистанциране от ДПС, както и от лошите практики на БСП през последната една година. При този лидер на БСП липсва енергията, която трябваше да излъчи, за да се бори с основните си опоненти – ГЕРБ и БСП“, коментира Бареков. 
Във връзка с друга актуална тема – обновяването на републиканския и здравния бюджет – лидерът на ББЦ заяви, че трябва да бъдат направени необходимите реформи. 
„Трябва да спрат кражбите от обществените поръчки, трябва да има няколко здравни каси, защото сега парите в здравеопазването просто потъват“, коментира той. Ако не се проведат реформи, много е вероятно следващата година отново да има нужда от актуализация на бюджета, каза още Николай Бареков.

[xyz-ihs snippet=“Adsense“]

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 21 октомври 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook