DRUM.bg

Новини

Най-добрият ми приятел е 120 пъти по-голям от мен

Най-добрият ми приятел е 120 пъти по-голям от мен
април 20
15:11 2015

Сигурно звучи стряскащо за повечето хора, но не и за малкия Дигби. Кученцето от порода Чихуахуа живее заедно с най-добрия си приятел Неро, неаполитански мастиф, 120 пъти по-голям от него.

най-добрият ми приятел

През студения месец януари Дигби, който тогава е на един месец и тежи едва 450 грама, бива изхвърлен на боклука. Екип на RSCPA (Център за защита на животните) веднага го кара в в базата си в Хертфордшир, Великобритания и се бори за живота му. Малко след това кученцето вижда Неро и те стават неразделни приятели. Споделят храната си, играят и спят заедно.

„Намерихме Дигби дехидратиран на косъм от смъртта в жилищен район в Северен Лондон. Истината е, че мастифът Неро е истинският „виновник“ кученцето да се възстанови напълно и да започне да се храни добре“, коментира Натали, служител от центъра. „Не мога да повярвам, че още има хора, които биха оставили такова беззащитно същество да умре на студа. Когато го го взех, то се побра в дланта на едната ми ръка“, допълва още тя.

най-добрият ми приятел

В момента служителите на центъра търсят информация за собствениците на изхвърления Дигби. Ако не ги намерят, кученцето ще бъде дадено за осиновяване. Потребители в социалните мрежи коментират, че двете кучета не бива да бъдат разделяни. Стотици жители на Лондон вече са проявили желание да дадат дом на двете животни.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 10 декември 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook