DRUM.bg

Новини

Мирослав Илич ранен по време на фестивала в Гуча

Мирослав Илич ранен по време на фестивала в Гуча
август 13
20:08 2014

[xyz-ihs snippet=“Adsense“]

По традиция и през 2014 г. се състоя големият фестивал на духовата музика в Гуча. Той е един от най-популярните форуми, където на една сцена застават редица големи изпълнители.
На тазгодишното издание сред гостите на феста бе и Мирослав Илич. Славеят на Шумадия, както го наричат в Бивша Югославия, пя пред повече от 15 000 души. Звездата представи някои от най-големите си хитове –„Смей се,  смей“, „Божествена жена“, „Ще счупя чашите кристални“, „Девойка от града“ и много други. По време на участието си се случи малък инцидент. При пускането на зарята, една от ракетите го уцели по рамото. Въпреки болката, която изпита Мирослав Илич, той запази самообладание и продължи професионално програмата си. След концерта медиците са констатирали леки наранявания, но не било необходимо постъпване в болнично заведение, информира нашият кореспондент Милан Войнов.

През всичките си дни фестивалът в Гуча бе посетен от над 400 000 човека, което е повече от предходната година. Организаторите си пожелават на следващото издание да се съберат поне 1 милион души.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 23 юли 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook