DRUM.bg

Новини

Красива кожа и коса с хлебна сода

Красива кожа и коса с хлебна сода
юли 13
22:25 2014

Всички имаме сода за хляб у дома, но голяма част от нас я използват рядко. Въпреки това, тя може да направи чудеса с кожата и косата. В допълнение, можете да избелите зъбите си! За какво още може да я ползвате?

Почистване на лицето. Ако смесите содата с вода, вие ще получите смес за отличен пилинг на лицето. Това ще премахне всички мъртви кожни клетки от лицето и кожата ще ви нарави да изглеждате страхотно.

Против пърхут. За премахване на пърхут и наслагвания по косата добавете содата в шампоана при измиване на косата. Това ще премахне всички депозити, които се отлагат върху косата. Това е особено полезно ако използвате повече препарати за грижа за косата.

Почистете гребените и четките за коса – не само премахва мръсотията от косата, но също така и от гребен и четка. Всичко, от което се нуждаем, е топла вода и сода. Смесете ги и накиснете четките.

Омекотява кожичките около ноктите. Знаете ли, че содата омекотява кожичките? Смесете содата с вода и нанесете върху кожата с тампонче или с четка за лак за нокти. Внимателно разтъркайте и ще реши проблема с кожичките около ноктите.

Грижа за краката. Топла вода и сода за хляб ще направят чудеса за вашите уморени крака. Не само ще омекоти кожата, а тя напълно ще се отпусне. Това е страхотно за педикюр у дома.

Премахване на брадавици и лоша миризма. Експерти казват, че содата в комбинация с лимонов сок, ще премахне нежеланите брадавици. Смесете ги и приложете върху върху брадавиццата . Оставете да изсъхне и изплакнете с вода. Накисване на краката с такава смес помага за премахване на гъбички и лоша миризма!

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook