DRUM.bg

Новини

Кои нюанси лак за нокти отговарят на вашия тен?

Кои нюанси лак за нокти отговарят на вашия тен?
май 05
23:30 2015

Често съобразяваме маникюра си с модните тенденции, с настроението, в което се намираме, с облеклото си, но не трябва да забавяме, че най-вече трябва да съчетаем своя лак за нокти успешно с тена на кожата ни и цвета на косата. За по-бледа кожа най подходящи са светлите пастелни тонове, металик. Розовото и червеното също са добро попадение.

Ако вашият тен е изразително светъл и блед, избягвайте тъмните цветове и черното, за да не изглеждате още по-бледи. За светла кожа можете да използвате сребърните нюанси, а червените лакове винаги ще ви стоят добре. Жълтото и розовото също ще ви отворят. Традиционният френски маникюр за вас е отличен избор. Можете успешно да кокетирате с теменуженото, оранжавото и гамата от бледо розово до черешово. Избягвайте тъмно синьо, зелено и златно.

лак за нокти

 

За топъл тен най-подходящи са цветовете с топла основа, дори лилавото, розовото, както и ексцентрични цветове като светло кафявото. Трябва да избягвате златистите нюанси.

Неутрален тен: Честито! На вас всички цветове ви отиват. Освен ако не сте неутрален тен към по-тъмна гама. Тогава избягвайте тъмно лилаво и червено, както и бронзово и златно.

Мургав тен: Вие можете да се възползвате от наситени и ексцентрични нюанси, които никога не трябва да употребяват жените с бледа кожа. Избягвайте оранжаво и жълто, пастелните неонови нюанси, както бяло и сребърно.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 19 октомври 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook