DRUM.bg

Новини

Кои нюанси лак за нокти отговарят на вашия тен?

Кои нюанси лак за нокти отговарят на вашия тен?
май 05
23:30 2015

Често съобразяваме маникюра си с модните тенденции, с настроението, в което се намираме, с облеклото си, но не трябва да забавяме, че най-вече трябва да съчетаем своя лак за нокти успешно с тена на кожата ни и цвета на косата. За по-бледа кожа най подходящи са светлите пастелни тонове, металик. Розовото и червеното също са добро попадение.

Ако вашият тен е изразително светъл и блед, избягвайте тъмните цветове и черното, за да не изглеждате още по-бледи. За светла кожа можете да използвате сребърните нюанси, а червените лакове винаги ще ви стоят добре. Жълтото и розовото също ще ви отворят. Традиционният френски маникюр за вас е отличен избор. Можете успешно да кокетирате с теменуженото, оранжавото и гамата от бледо розово до черешово. Избягвайте тъмно синьо, зелено и златно.

лак за нокти

 

За топъл тен най-подходящи са цветовете с топла основа, дори лилавото, розовото, както и ексцентрични цветове като светло кафявото. Трябва да избягвате златистите нюанси.

Неутрален тен: Честито! На вас всички цветове ви отиват. Освен ако не сте неутрален тен към по-тъмна гама. Тогава избягвайте тъмно лилаво и червено, както и бронзово и златно.

Мургав тен: Вие можете да се възползвате от наситени и ексцентрични нюанси, които никога не трябва да употребяват жените с бледа кожа. Избягвайте оранжаво и жълто, пастелните неонови нюанси, както бяло и сребърно.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook