DRUM.bg

Новини

Как да печелим пари без да излизаме от вкъщи

Как да печелим пари без да излизаме от вкъщи
юли 17
19:27 2014

Работата от дома може да бъде страхотна – имате повече време, което да прекарвате с близките си хора, избягвате задръстванията по улиците, опитвайки се да стигнете навреме до офиса и не е необходимо да пропилявате ценно време в избор на тоалети и прически. За някои хора това е мечтаната работа. Ето някои идеи за бизнес от дома:

Онлайн маркетинг

Създавате съобщения, които привличат клиенти към даден продукт. Най-хубавото е, че вие сами решавате какъв да е той. Много българи вече са избрали този тип работа и някои от тях печелят добри доходи. Можете да създадете собствен уебсайт и в него да промотирате избран от вас продукт посредством интересни статии, които самите вие пишете. Реално получавате доходи като процент от продажбите, осъществени чрез вас. Необходимо е единствено да вложите малко пари в създаването на този сайт, да бъдете сериозни и постоянни в това, което правите.

Продажби

Класическа работа от дома. В България най-популярните фирми са Avon, Oriflame и LR. Напоследък освен директните продажби, които се осъществяват, стана модерен и т.нар. мрежов маркетинг. Все повече хора започват да се интересуват от този тип бизнес, примамвани с обещания за бърз успех и възможност за израстване. Единствените качества, които трябва да притежавате, са способност за убеждаване и добър външен вид.

Фрийлансър

„Фрийлансър“ стана една от най-използваните думи за човек, който работи на свободна практика, обикновено от вкъщи през Интернет. Това са уеб и графичните дизайнери, редакторите, преводачите, писателите и др. Ако имате талант в една от изброените сфери, тази работа е точно за вас. Много фирми започнаха да съкращават разходите си и предпочитат да се доверят на някой фрийлансър с добър имидж, отколкото да плащат големи суми на компании за поддръжка. Ако сте се насочили към този бизнес, хубаво е преди това да реализирате собствен сайт с портфолио, за да рзберат повече хора за вашата работа.

Кетъринг

Ако гответенето е вашата страст, това е най-добрата работа за вас. Можете да правите различни видове хапки или сладки? Защо тогава да не докажете уменията си и да печелите от това? В САЩ това е изключително доходоносен бизнес за домакините, които предпочитат да съчетават гледането на децата си с работа от вкъщи. В България все още сме леко резервирани и не се доверяваме на случайни хора, които да се погрижат за нашето събитие или лично парти, а винаги търсим кетъринг фирми в Интернет. Ако все пак искате да се занимавате с това, проучете въпроса с натоящите наредби за храните.

Фитнес съветник и диетолог

Това вече е по-специализирана работа и трябва да имате необходимото образование и квалификация, за да я извършвате. От известно време насам у нас наблюдаваме много фитнес инструктори, които са създали собственици сайтове и страници в социалните мрежи. Те дават фитнес съвети на хората срещу заплащане или абонамент. Квалифицираните диетолози на свободна практика в интернет пространството не са много. Малко са и специализираните форуми за това. Нишата в тази сфера все още не е запълнена.

Разбира се, има много други идеи за работа от вкъщи. Ако сте един от т.нар. фрийлансъри и искате да споделите вашия опит, направете го чрез нашата контактна форма и ние ще публикуваме вашата статия.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 19 октомври 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook