DRUM.bg

Новини

Как да печелим пари без да излизаме от вкъщи

Как да печелим пари без да излизаме от вкъщи
юли 17
19:27 2014

Работата от дома може да бъде страхотна – имате повече време, което да прекарвате с близките си хора, избягвате задръстванията по улиците, опитвайки се да стигнете навреме до офиса и не е необходимо да пропилявате ценно време в избор на тоалети и прически. За някои хора това е мечтаната работа. Ето някои идеи за бизнес от дома:

Онлайн маркетинг

Създавате съобщения, които привличат клиенти към даден продукт. Най-хубавото е, че вие сами решавате какъв да е той. Много българи вече са избрали този тип работа и някои от тях печелят добри доходи. Можете да създадете собствен уебсайт и в него да промотирате избран от вас продукт посредством интересни статии, които самите вие пишете. Реално получавате доходи като процент от продажбите, осъществени чрез вас. Необходимо е единствено да вложите малко пари в създаването на този сайт, да бъдете сериозни и постоянни в това, което правите.

Продажби

Класическа работа от дома. В България най-популярните фирми са Avon, Oriflame и LR. Напоследък освен директните продажби, които се осъществяват, стана модерен и т.нар. мрежов маркетинг. Все повече хора започват да се интересуват от този тип бизнес, примамвани с обещания за бърз успех и възможност за израстване. Единствените качества, които трябва да притежавате, са способност за убеждаване и добър външен вид.

Фрийлансър

„Фрийлансър“ стана една от най-използваните думи за човек, който работи на свободна практика, обикновено от вкъщи през Интернет. Това са уеб и графичните дизайнери, редакторите, преводачите, писателите и др. Ако имате талант в една от изброените сфери, тази работа е точно за вас. Много фирми започнаха да съкращават разходите си и предпочитат да се доверят на някой фрийлансър с добър имидж, отколкото да плащат големи суми на компании за поддръжка. Ако сте се насочили към този бизнес, хубаво е преди това да реализирате собствен сайт с портфолио, за да рзберат повече хора за вашата работа.

Кетъринг

Ако гответенето е вашата страст, това е най-добрата работа за вас. Можете да правите различни видове хапки или сладки? Защо тогава да не докажете уменията си и да печелите от това? В САЩ това е изключително доходоносен бизнес за домакините, които предпочитат да съчетават гледането на децата си с работа от вкъщи. В България все още сме леко резервирани и не се доверяваме на случайни хора, които да се погрижат за нашето събитие или лично парти, а винаги търсим кетъринг фирми в Интернет. Ако все пак искате да се занимавате с това, проучете въпроса с натоящите наредби за храните.

Фитнес съветник и диетолог

Това вече е по-специализирана работа и трябва да имате необходимото образование и квалификация, за да я извършвате. От известно време насам у нас наблюдаваме много фитнес инструктори, които са създали собственици сайтове и страници в социалните мрежи. Те дават фитнес съвети на хората срещу заплащане или абонамент. Квалифицираните диетолози на свободна практика в интернет пространството не са много. Малко са и специализираните форуми за това. Нишата в тази сфера все още не е запълнена.

Разбира се, има много други идеи за работа от вкъщи. Ако сте един от т.нар. фрийлансъри и искате да споделите вашия опит, направете го чрез нашата контактна форма и ние ще публикуваме вашата статия.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook