DRUM.bg

Новини

Италианско село обявено за продан в Ebay

Италианско село обявено за продан в Ebay
юли 09
19:07 2014

Жителите на алпийското селце BorgataCalsazio опитали да продадат домовете си индивидуално, но без успех.  сега те са ги обявили  за продажба в комплект.

Селището се намира на около 50 km (31 мили) от Торино, в северозападната част на Италия, близо до Националния парк Gran Paradiso. състои се от 14 къщи, постоени от камък и дърво,  с общо повече от 50 стаи. Построено е преди около 100 години.

Съобщението е публикувано на 5 юли в сайта eBay.  Продавачът, подписал се като it2014.piemo, отбелязва, че селцето има стратегическо разположение  и потенциал за развитие на туристически бизнес.

calsazio-600x400

Разбира се, има и уловка. На бъдещият собственик ще му се наложи  да вложи средства в обновяване на старинните каменни къщи, като се съобрази с техния специфичен архитектурен стил,

Calsazio не е единственото населено място, обявявано за продан на пазара за недвижими имоти. В края на юни малкият град  Сует /Swett / в щата Северна Дакота, САЩ, бе обявен за продан на цена $ 400 000. Сует се състои от няколко къщи и бар.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 21 октомври 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook