DRUM.bg

Новини

Науката каза: Жени, от тази вечер трябва да спите голи

Науката каза: Жени, от тази вечер трябва да спите голи
април 28
10:19 2015

Още от тази вечер забравете за пижамите, сатенените нощници и любимите блузки за спане. Учени твърдят, че трябва да се потопим в любимите завивки както майка ни е родила, за да бъдем по-здрави и енергични. Те дори направиха списък с положителните ефекти от спането без дрехи.

ПО-КРАСИВА КОЖА

Кожата ви обича да диша, особено при нощното изпотяване. Увиването като монахиня и слагането на чорапи може да предизвика редица инфекции. Много дами се оплакват от обриви, вследствие на запаряването.

РЕГУЛИРАНЕ ХОРМОНА НА СТРЕСА

Жените, спящи без дрехи регулират нивата на кортизол (хормона на стреса). Когато тялото е на топло тези нива се увеличават. Затова се препоръчва нощно време да не затормозявате кожата си.

ВАГИНАТА ВИ ЩЕ ДИША

Ако не знаете, въздухът във вагината ви е като този в тропическите гори. Ако е постоянно „затворена“, това ще бъде чудесна среда за развитие на бактерии и други интересни микроорганизми.

spane_goli 2

ПОВЕЧЕ САМОЧУВСТВИЕ

Колкото повече време прекарвате голи, толкова по-добре ще се чувствате. Разхождането голи в апартамента със сигурност ще повдигне самочувствието ви и следващият път, когато се покажете пред партньора си, няма да се срамувате толкова.

ЩЕ СПИТЕ ПО-ДОБРЕ

Няма да си заплитате косата в дрехите, те няма да ви стягат и прищипват. Това няма да наруши съня ви, дори напротив! Ще може да се отпуснете и отдадете на качествен сън.

ЩЕ БЪДЕТЕ ПО-ЩАСТЛИВИ

Ако имате партньор, с когото си лягате вечер, контактът между голите ви тела ще произвежда окситоцин – хормон на щастието, който ни кара да се изпълваме с енергия и ентусиазъм.

ПМС

Жените, които спят голи регулират нивата на хормона кортизол и по този начин понижават нивата на кръвното си налягане, холестерола и се успокояват и симптомите на ПМС.

ВЪЗСТАНОВЯВА ТЯЛОТО

Нощно време дрехите пречат на секрецията на растежния хормон, който е основния „виновник“ за регенерирането на увредените клетки в човешкото тяло и жизненоважни органи, включително и мозъка. По този начин се намалява риска от много здравни проблеми, като инфаркт и диабет. Хормонът стимулира имунната система, което означава, че със сигурност ще се събудите по-здрави и тонизирани.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 20 ноември 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook