DRUM.bg

Новини

Домът – свято място за българина

Домът – свято място за българина
юли 23
19:32 2014

[vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_column_text]Потърсихме мнението на един от най-уважаваните брокери в България – Теодора Иванова от „ВИКИ ЕВРО СВЯТ“, за да ни разкаже малко повече за това какъв е българинът като клиент. Теодора е известна сред колегите си с това, че винаги подбира своите клиенти и не прави всичко на всяка цена. Ето какво каза тя:

След ситуацията в банковия сектор определено се усеща пробуждане на пазара за недвижими имоти. Наблюдава се оживление и стабилизация на имотния пазар. Българинът е  патриархален и домът за  него е най-важната ценност и материална придобивка. Ето защо той иска да има свой дом и да вложи парите си разумно. Начините за влагане на средства са  три – в банка ,в злато и в имоти. Сега ще се затвърди виждането, че вложението на финансови средства в имоти  носи по-голяма сигурност. Наблюдава се тенденция и за закупуване на имоти с цел инвестиция. Наемният пазар също се активизира и носи добри приходи на българския рентиер. Луксозните жилищни площи и атрактивните имоти в центъра продължават да привличат интереса на клиенти с по-добри финансови възможности.
Като потенциален купувач, българинът няма особена култура и в много от случаите е нелоялен клиент и като АНДРЕШКО се опитва да „шикалкави“. Липсва уважение към работата на имотния агент, която понякога трае с години. Един добър брокер освен, че участва в целия процес на една сделка, той е и добър психолог, изгражда доверието между себе си и клиента. Квалифицираният агент е престижна професия в целия свят. Нашият съвет към потенциалните купувачи и продавачи е да избират своя брокер, да му гласуват повече доверие, да се срещнат идивидуално с управителя на агенцията, за да добият лични впечатления, както и да се научат да ценят времето си. Пожелаваме на българския клиент да придобие европейски манталитет, да е коректен, да мисли позитивно, да преценява правилно ситуациите около пазара на имоти и да знае какво иска. Също така да преценява своите реални възможности, за да влага успешно средствата си. Нека играта на „бакалия“ се превърне в игра по правилата, за да има успех и за трите страни, участници в процеса![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=“1/1″][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 21 октомври 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook