DRUM.bg

Новини

Директорът на „Пирогов” : Актът на д-р Таня Андреева е отмъщение към мен и болницата

Директорът на „Пирогов” : Актът на д-р Таня Андреева е отмъщение към мен и болницата
август 08
11:43 2014

[xyz-ihs snippet=“Adsense“]

В момента изпълнявам функциите си на изпълнителен директор с всичките правомощия дадени от закона. Това каза д-р Стоян Миланов, директор УМБАЛСМ „Пирогов”, информира „Фокус“. „Аз подозирам , че от нейна страна това е отмъщение. Пирогов е такава институция, че има много сензори за несправедливости. Това е акт на отмъщение и лично и към Пирогов”, каза той. По думите му в протоколното решение за неговото уволнение няма посочени мотиви. 
„Единственото радостно в ситуацията е да видим как този позорен министър излиза от министерството”, каза той и добави, че с удоволствие би предложим работа на бившият министър на здравеопазването д-р Таня Андреева. 
Д-р Стоян Миланов посочи, че това е целенасочен акт към „Пирогов” още от февруари месец, когато бяха назначени в съвета на директорите в „Пирогов”, пак без предупреждение, две партийни креатури с близки роднински връзки, селски връзки бих казал. Още от първото заседание на съвета на директорите те дойдоха с подготвен протокол. Протокол воден не в „Пирогов”, а написан някъде, предполагам в една сграда с номер 20”, каза той. „Преди имаше директна връзка между „Пирогов” и министъра. Такова нещо сега не можеше да се осъществи. През цялото време на нейното министерство аз контактувах с административната част на министерството”, каза още д-р Стоян Миланов. 

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 23 юли 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook