DRUM.bg

Новини

Димитър Динев: С Емануела сме заедно!

Димитър Динев: С Емануела сме заедно!
март 08
17:54 2015

След множество статии в различни медии за евентуалната раздяла на Димитър Динев и Емануела, богатият наследник излезе с отворено писмо до медиите. Публикуваме го без редакторска намеса:

С Емилия (Емануела) сме заедно 

Постоянните спекулации за отношенията между мен и майката на детето ми създават излишно напрежение. Искам веднъж и завинаги на всички да стане ясно, че ние сме заедно, гледаме заедно синът ни, който расте обграден в с много любов. Обичам Емилия много, това е и причината да създадем заедно дете и и да живеем като семейство.
Друга тема, която циркулира в медийното пространство са отношенията с баща ми. Едно трябва да я ясно на всички – в моята фамилия има практика никой да не се бърка в личния живот на другия и въпреки , че всички сме го правили, това, че държим един на друг винаги ни е водило до консенсус. Уважавам родителите си, а те приемат решенията за личния ми живот напълно.
С това заявявам категоричния си отговор на всички спекулации, относно отношенията между мен и майката на синът ми – Емануела, че сме заедно и аз нито за миг не съм я изоставял .
Димитър Динев

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 26 септември 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook