DRUM.bg

Новини

Ведат обединява българи и турци чрез музиката си

Ведат обединява българи и турци чрез музиката си
август 22
17:43 2014

[xyz-ihs snippet=“Adsense“]

Младият певец Ведат, който вече направи първите си стъпки в шоубизнеса, ще работи за обединяването на българския и турския етнос, посредством своите песни. Изпълнителят се обяви против изкуственото разделение, което много политици насаждат у хората в България.

Ведат дебютира на голямата сцена в началото на тази година. Сингълът „Искам те завинаги“ успя да се наложи сред феновете на попфолка, което личи и от броя на гледанията в мрежата. Само в платформата за видеосподеляне YoutubeВедат се радва на почти 200 000 прегледа на клипа, който се завъртя и в ефира на Фен ТВ. Изпълнителят промотира миналия месец новото си парче „Не искам“.

Ведат е от турски произход и е роден в Шумен. Признава, че приема пеенето като средство за сплотяване на хората и е твърдо решен да работи в тази насока. „Много хора ми казваха да не се занимавам професионално с музика, защото пазарът е пренаситен и нямало място за човек като мен. Много актуални певци също ме обезкуражаваха в начинанието ми, опитвайки се да ми докажат, че в този бизнес е трудно и няма да успея. Винаги съм пял и просто сега реших да представя на публиката песен, направена от сърце – такава, каквато аз бих искал да изпея. Дали ще успея да се наложа, само времето ще покаже“, споделя Ведат. „Ще правя музика, с която да обединя българи и турци. Аз съм от турски произход и не се притеснявам да го призная. Дори излизам със собственото си име, рискувайки някои хора да не ме харесат само заради това. Много наши политици насаждат омраза между двата етноса, но в моя край разделение няма. Всички се обичаме и гледаме да си помагаме с каквото можем“, допълва още той.

В момента Ведат подготвя модерна песен, в която ще пее на български и турски. Тя ще се появи в началото на есента, а за клипа ще се довери на един от големите режисьори в попфолка.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 20 август 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook