DRUM.bg

Новини

Блогърка дари косата си за благотворителност

Блогърка дари косата си за благотворителност
август 01
09:53 2014

Адриана Василева направи показно на читателите на своя блог, като отряза дългата си коса и я дари за благотворителност. Инициативата „Дари коса, подари перука“ е на Асоциация „Промени живота си сега“ и до момента над 300 дами са се включили в нея.

Идеята на каузата е да помогне на онкоболни жени, които са се разделили с косите си след тежка химиотерапия и нямат възможност да си закупят перука. Основателката на блога A piece of Adi – Адриана, се включи в благородната инициатива и се подстрига на живо в предаването си. Тя се надява читателите да последват нейния пример и да подкрепят всички представителки на нежния пол, които се борят с коварната диагноза рак.

Всеки от вас може да се включи в инициативата „Дари коса – подари перука!“ и да възвърнете увереността на жени и деца, разделили се с косата си вследствие на химиотерапията.
Може да отрежете косата си при фризьор, като тя се подстригва по определен начин (поне 25 см. дължина), а след това в пликче да я изпратите на адреса на организацията – София, ул. „Хан Аспарух“ 7.
За повече подробности може да се обадите и на телефони 02/950 15 20 и 0888 451 000, където ще получите още полезна информация как да помогнете на онкоболни хора.

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 10 декември 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook