DRUM.bg

Новини

Бареков към Каракачанов: Аз или тандемът Борисов-Доган?

Бареков към Каракачанов: Аз или тандемът Борисов-Доган?
юли 24
22:39 2014

Председателят на „България без цензура“ и заместник-председател на групата на Европейските консерватори и реформисти в ЕП Николай Бареков направи изявление относно решението на ВМРО да излезе от коалиция с тях.

Благодаря на Красимир за сътрудничеството с ВМРО в последната година и най-вече за това, че лично ми се обади и съобщи тяхното решение. За жалост ВМРО, без да желае, със своето самостоятелно или коалиционно явяване на избори, ще пропилее гласовете на хората, които не са съгласни България да бъде управлявана от ГЕРБ и ДПС, от Бойко Борисов и Ахмед Доган. С днешна дата ББЦ остава единствената центристка патриотична формация, която е способна да спре нашествието на ГЕРБ и ДПС във властта от последните години.
Говоря от името на 50-те хиляди членове на „България без цензура“, майки и младежи. Смятам, че без да искат, нашите колеги ще обслужат сценарий, който цели да извади по служебен път от битката за първото място на парламентарните избори най-голямата европейски представена опозиционна партия. Като заместник-председател на групата на Европейските консерватори и реформисти съм декларирал своята подкрепа и съм гарантирал за Ангел Джамбазки. Въпреки че той съвестно изпълнява задълженията си като евродепутат, благодарение на моите лични усилия успя да получи своето място в комисията по култура и образование е ЕП, както и място в групата за наблюдение на напредъка на Република Македония. Надявам се, че колегите ще приемат за даденост, че полученото евродепутатско място с 24 хиляди гласа от страна на ВМРО не би било възможно, ако не бяха 250 хиляди гласували за коалиция „България без цензура“. Вярвам, че в диалог с нас, със земеделците и с „Гергьовден“ ще намерим общо решение на този важен проблем за представителството на България в Европа.
Желаем успех на всички, които искат да се пробват на следващите предсрочни парламентарни избори. ББЦ ще подаде ръка за съставяне на правителство на всяка партия, която признава водещата ни позиция в битката с политическата и икономическа олигархия, олицетворена от чудовищната коалиция между ГЕРБ и ДПС, която и днес продължава да управлява България.
Завършвам с един въпрос към Красимир:
Краси, ако се налага да избираш между мен и тандема Бойко Борисов – Ахмед Доган, какъв ще бъде твоят избор?

Пресцентър България без цензура

0 Коментара

Все още няма коментари!

Няма коментари в момента, искате ли да добавите един?

Напиши коментар

Напиши коментар

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Реклама

Хороскоп

Хороскоп за 24 септември 2018
Хороскопи от astro5.net

Последвайте ни в Google+

Харесайте ни във Facebook